Business On Stage

Duncan Stutterheim

Duncan Stutterheim

Tickets vanaf

€ 40

Donderdag 14 maart 2019, 20:30

DeLaMar theater, Amsterdam

Tickets bestellen Uitverkocht
Business On Stage

Duncan Stutterheim Uitverkocht

Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Business on stage krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers. Zo interviewt dagvoorzitter Niels Houtepen ‘The Media Nanny’ José Woldring en Supertrash oprichter Olcay Gulsen. In een informele setting vertellen ze over hun hoogtepunten, maar ook over het verwerken van dieptepunten. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau!

Duncan Stutterheim
Duncan Stutterheim
Hoofdgast

Duncan Stutterheim

Hij is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T en winnaar van de prestigieuze IJ-prijs van de gemeente Amsterdam. Duncan Stutterheim is een uiterst succesvol Nederlands ondernemer die zijn bedrijf naar grote hoogten stuwde en graag maatschappelijk onderneemt. Vanwege zijn brede kennis en expertise willen tal van bedrijven hem inhuren als spreker voor een lezing.

Duncan Stutterheim
Openingskeynote

Philip La Rose

Philip La Rose is een jong professional die tijdens zijn studie ‘toevallig’ door paniekaanvallen en angsten gedwongen werd om te achterhalen wat persoonlijk leiderschap is. Hij vocht zelf tegen de innerlijke worsteling met paniekaanvallen en angsten die bijna iedere professional wel in een bepaalde mate doormaakt. Vele trainingen, coaches, opleidingen, gesprekken, experimenten, diëten, meditatievormen, seminars, boeken en vooral motivational speeches verder, is hij te boeken als spreker en trainer. Zijn lezingen en trainingen staan bekend om zijn kwetsbaarheid, goede dosis humor en blijvende verandering van gedrag.

Duncan Stutterheim
Corporate illusionist / dagvoorzitter

Niels Houtepen

Als prijswinnend magician en corporate illusionist heeft Niels zich verdiept neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing. Door dit te combineren met zijn ervaring in theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld. Dit concept is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar is het best te omschrijven als… verwondering.

Laatste video’s en artikelen