Business On Stage

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis

Tickets vanaf

€ 99

Donderdag 3 september 2020, 13:00 - 17:00

Op de middenstip van Rotterdam Ahoy

Tickets bestellen
Business On Stage

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis

Business On Stage zorgt direct na de vakantie voor inspiratie en praktische tips over onderwerpen waar alle ondernemers in de corona crisis mee worden geconfronteerd. De volgende 4 hoofdthema’s komen aan bod:

1) Ondernemen
2) Innovaties
3) Mentale vitaliteit
4) Marketing & PR

Wat heb je geleerd na het bezoeken van Business On Stage?

Na het bezoeken van Business On Stage weet je hoe je jouw organisatie door de corona crisis heen moet sturen, welke kansen er zijn voor ondernemers en hoe topondernemers als Duncan Stutterheim zijn organisaties herdefinieert. Maar je leert ook welke innovaties er volgens professor Deborah Nas beschikbaar zijn om jouw bedrijf aan te passen naar de nieuwe tijden, hoe jij als ondernemer volgens Arie Boomsma jezelf en je team mentaal vitaal houdt in tijden van crisis én welke marketing en pr kansen er volgens Ron Simpson zijn gedurende een crisis.

Een vier uur durende masterclass waar elke ondernemer bij zou moeten zijn. Voor een kleine investering ga je naar huis met een grote schat aan informatie van de absolute Nederlandse top aan sprekers en inspiratoren!

Een unieke beleving met 200 ondernemers in Rotterdam Ahoy!

Rotterdam Ahoy opent eenmalig haar enorme deuren voor een select groepje ondernemers. Tijdens de masterclass zitten we met deze groep op de middenstip van Ahoy, waar normaal 12.000 mensen kunnen zitten. Wij zorgen voor een intieme setting en alles op 1,5 meter afstand en binnen de regels van het RIVM.

Voor wie is deze masterclass?

👍Ondernemers
👍ZZP’ers
👍Ambitieuze studenten
👍CEO’s
👍Managers
👍Iedereen die wil blijven groeien!

Programma:

12.00 – 13.00 uur        Ontvangst
13.00 – 14.00 uur        Interview: Arie Boomsma & Niels Houtepen
14.00 – 14.45 uur        Keynote: Deborah Nas
14.45 – 15.15 uur        Korte pauze
15.15 – 16.00 uur        Keynote: Ron Simpson
16.00 – 17.00 uur        Interview: Duncan Stutterheim & Robert de Vries

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Interview: hoe ga je om met enorme diepe dalen?

Duncan Stutterheim

De wereldberoemde ondernemer Duncan Stutterheim is op 3 september special Guest bij Business On Stage, maar wat kan je eigenlijk verwachten van zijn masterclass?

“Ik heb als ondernemer momenteel belang in 14 bedrijven, die allemaal door de crisis stil zijn komen te liggen. Ik heb al veel crisissen mee gemaakt in mijn carrière, maar deze staat met stip bovenaan de lijst. Ik neem iedereen mee in mijn bizarre wereld van enorme hoogtepunten en extreme dieptepunten. Het proces van uit een diep dal komen vergt bepaalde ondernemerseigenschappen, daar neem ik jein mee. Ook zal ik alle ondernemers voorzien van tips hoe je juist van een crisis kan profiteren.” Duncan Stutterheim

Verwacht een 60 minuten durende kennismaking met topondernemer Duncan Stutterheim. We kijken terug naar eerdere dieptepunten in zijn carrière, maar de focus ligt op zijn huidige strategie. Duncan geeft in 2020 maar één masterclass en dat is bij Business On Stage. Een uniek kijkje in de wereld van een waanzinnige ondernemer die groot is geworden met mega festivals als Thunderdome, Mysteryland en Sensation. Tegenwoordig is hij groot vastgoed bezitter met o.a. de ADAM Toren en Westergasterrein.

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Keynote: hoe kan een ondernemer innoveren in crisistijd?

Deborah Nas

Professor Deborah Nas is 3 september spreker bij Business On Stage, maar wat kun je eigenlijk verwachten van haar keynote?

“Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar tegenwoordig in razend tempo op. De wereld digitaliseert en ontwikkelingen als artificial intelligence, robotica en quantumcomputing veranderen ons dagelijks leven. In tijden van crisis kan het moeilijk zijn om hiervoor open te staan, terwijl het juist nu zo belangrijk is om innovaties te omarmen! In mijn lezing neem ik alle ondernemers mee in baanbrekende innovaties die de wereld voorgoed zullen veranderen.” - Deborah Nas

De lezing van Deborah zit vol met de meest bijzondere innovaties voor ondernemers. Verwacht een lezing op hoog niveau waar de psychologie achter innoveren centraal staat en waarom veel ondernemers niet durven te vernieuwen. Juist in tijden van crisis is innoveren van levensbelang en na de lezing van Deborah heb je een voorsprong op andere ondernemers én de tools om te innoveren in tijden van crisis.

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Keynote: never let a good crisis go to waste!

Ron Simpson

Creatief ondernemer Ron Simpson is 3 september spreker bij Business On Stage, maar wat kun je eigenlijk verwachten van zijn keynote?

"Niets wat je al een keer gehoord hebt van mij, want ondanks dat de meeste mensen mij kennen als co-founder van The Avocado Show of bedenker van Award-winning campagnes, ga ik het dit keer niet hebben over groen superfruit of gestoorde feestjes. Nee, dit keer ga ik iets persoonlijks verklappen. Namelijk: de magische formule waarmee je altijd de aandacht kunt trekken, juist in tijden van crisis." - Ron Simpson

Verwacht een kijkje achter de schermen van zijn grenzeloze fantasie en een stap voor stap les in hoe hij onvoorspelbare dingen werkelijkheid weet te maken. In 45 minuten deelt hij zijn gedachtegang, tips en tricks voor branding, marketing, ondernemen, schaalbaar denken en verhalen creëren die je meteen door wilt vertellen.

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Interview: Hoe blijf ik lichamelijk en mentaal gezond als ondernemer in tijden van stress?

Arie Boomsma

Ondernemer, schrijver en presentator Arie Boomsma is special guest tijdens Business On Stage, maar wat kun je eigenlijk verwachten van zijn interview?

“Ik zal tijdens mijn masterclass geen blad voor de mond nemen. 2020 was een bewogen jaar, in alle opzichten. Mijn ondernemingen kwamen volledig stil te liggen en meer dan ooit waren we gekluisterd aan huis. Mentale vitaliteit is voor ondernemers in tijden van crisis essentieel. Ik zal veel handvatten aanreiken hoe je als ondernemer strijdbaar blijft en toch je eigen vitaliteit bewaakt.” – Arie Boomsma

Verwacht een spannend gesprek met één van de meest besproken personen van het afgelopen jaar. Een kijkje in het leven van een ondernemer, schrijver, publiek persoon en presentator. Arie zal zijn formule onthullen over personal branding, gezonde voeding, thuis trainen en ondernemen in zware tijden.

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Interviewer en host

Niels Houtepen

Niels is een vast gezicht bij Business On Stage. Zo interviewde hij Duncan Stutterheim, José Woldring, Bas van der Veldt en Olcay Gulsen al eerder voor dit event. Wat verwacht Niels van deze editie?

“Deze editie is natuurlijk waanzinnig spannend. Nog nooit is kennis delen en netwerken zo belangrijk geweest als vandaag de dag. De setting met 200 ondernemers in Rotterdam Ahoy wordt spannend, intiem en een once in a lifetime experience. Ik verheug mij enorm op mijn interview met Arie Boomsma. Hij is één van de meest besproken personen van dit jaar en ik hoop op een mooi, open en oprecht gesprek. En heel misschien doe ik nog wel een magisch experiment….” – Niels Houtepen

Masterclass: Ondernemen tijdens de Coronacrisis
Interviewer & organisator

Robert de Vries

Ondernemer Robert de Vries is naast organisator van Business On Stage ook een onderdeel van het programma. Hij zal Duncan Stutterheim interviewen tijdens de 60 minuten durende masterclass. Wat verwacht Robert van deze dag?

“Deze editie van Business On Stage is extra speciaal. Ondernemers worden momenteel keihard geraakt. Vooral in de evenementenwereld. Daarom is met ondernemers bij elkaar komen, nog nooit zo belangrijk geweest. Naast dat je tijdens dit event mega veel inspiratie en bruikbare tips krijgt, is het een unieke beleving om met 200 personen op de middenstip van Ahoy te zitten. Dit ga je na de crisis NOOIT meer meemaken.” Robert de Vries

Laatste video’s en artikelen