Business On Stage

José Woldring

José Woldring

Tickets vanaf

€ 40

Vrijdag 20 september 2019, 20:30

DeLaMar theater, Amsterdam

Tickets bestellen Uitverkocht
Business On Stage

José Woldring Uitverkocht

Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Business on stage krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers. Zo interviewt dagvoorzitter Niels Houtepen ‘The Media Nanny’ José Woldring en Supertrash oprichter Olcay Gulsen. In een informele setting vertellen ze over hun hoogtepunten, maar ook over het verwerken van dieptepunten. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau!

José Woldring
José Woldring
Hoofdgast

José Woldring

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is ze opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. José Woldring staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten van wereldfaam. Graag deelt zij haar inspirerende ondernemerstips met organisaties die haar inhuren voor een lezing.

José Woldring
Spreker

Wiggert Meerman

De succesvolle ondernemer, podcast host (Eindbazen) en spreker staat bekend om zijn avonturen bij inheemse indianenstammen. In zijn lezingen combineert hij de lessen die hij daar leerde met hands-on persoonlijk leiderschap.

José Woldring
Corporate illusionist en dagvoorzitter

Niels Houtepen

Als prijswinnend magician en corporate illusionist heeft Niels zich verdiept neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing. Door dit te combineren met zijn ervaring in theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld. Dit concept is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar is het best te omschrijven als… verwondering.

Laatste video’s en artikelen