Business On Stage

Unlock Your Business!

Unlock Your Business!

Tickets vanaf

€ 0

Vrijdag 26 november 2021, 13:00 - 14:30

The Harbour Club Theater

Tickets bestellen
Business On Stage

Unlock Your Business!

Livestream @ The Harbour Club Theater

Unlock Your Business!

Na een aantal succesvolle edities in DeLaMar Theater en Rotterdam AHOY strijkt de live inspiratie show Business On Stage ditmaal neer in Amsterdam Oost. In deze fonkelnieuwe eventlocatie zal vrijdag 26 november van 13.00 – 14.30 uur een eerste pilot event plaatsvinden van een hybride event. Dit event kun je zowel live in The Harbour Club Theater bijwonen onder het genot van een heerlijke lunch (VIP, ontvangst vanaf 12.30 uur) of op afstand via de livestream (regular).

Deze Business On Stage “Lunch break” is bedoeld als hart onder de riem voor elke ondernemer die getroffen is door de coronamaatregelen. Samen gaan we op zoek naar de kansen en mogelijkheden in tijden van crisis. Hier ga je als ondernemer de week met een flinke dosis inspiratie afsluiten en genieten van een heerlijke lunch. Voor The Harbour Club Theater is dit evenement een pilot met de ambitie om ook als streaming studio voor online- en hybride events voor de zakelijke markt van waarde te kunnen zijn.

Tijdens de 90 minuten live talkshow gaan gastheren Niels Houtepen en Robert de Vries in gesprek met onder meer illusionist en ondernemer Hans Klok, Mo Bicep (1 van de meest invloedrijke influencers), voormalig bedenker en eindredacteur RTL Boulevard en Late Night en social media expert Carlo van Lienden en founder van The Avocado Show en serial entrepreneur Ron Simpson over ondernemerschap in uitdagende tijden en online kansen tijdens een crisis, in gesprek. Het passende thema voor de eerste editie van dit initiatief is dan ook Unlock Your Business – ondernemen in het coronatijdperk. Ook schuift ondernemer Ruben van der Pelt aan (oprichter Dobbi) om te praten over zijn digitale oplossing voor de stomerijmarkt. Hij zal spreken over hoe je in deze tijden je business kan digitaliseren.

Unlock Your Business!
Unlock Your Business!
Influencer en ondernemer

Mo Bicep

Mo Bicep is 1 van de meest invloedrijke Influencers van dit moment met ruim 500.000 volgers op Instagram. Met MB nutrition bouwt hij aan een internationaal bedrijf in voedingssupplementen. Zijn exorbitante lifestyle en dito wagenpark maakt hem tot 1 van de meest spraakmakendste beinvloeders op social media. Wat is zijn succes en wat kunnen we leren van deze ondernemer?

Unlock Your Business!
Ondernemer en illusionist

Hans Klok

Hans Klok staat al jaren aan de wereldtop als de snelste illusionist aller tijden. Hij bracht magie met zijn energieke wijze van presenteren naar het MTV-tijdperk. Internationaal vierde hij triomfen in Las Vegas met Pamela Anderson als assistente en het voorjaar van 2012 schitterde hij vijf weken lang op Londens Westend met zijn nieuwe show The Houdini Experience (The Greatest Illusion Show on Earth). Hans werd met juichende kritieken onthaald.Dat succes kwam niet, zoals tegenwoordig bij The Voice of Idols, in één dag.

Unlock Your Business!
Marketing kansen in tijden van crisis

Ron Simpson

Een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit maakt hij van concepten verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren.

Unlock Your Business!
Digitaliseringskansen in een lockdown

Ruben van Pelt

Dobbi biedt een landelijke was- en stomerijservice aan huis en via 500+ servicepunten (supermarkten en gemakswinkels). Klanten kunnen een order plaatsen via de app, website of telefoon en hun schone kleding binnen 48 uur thuis weer laten bezorgen. Dobbi is verkozen tot meest innovatieve stomerij (2018) ter wereld en beste stomerij van Nederland (2019).

Unlock Your Business!
Opvallen met content

Carlo van Lienden

Hij is een mediaman met een passie voor content in iedere vorm en maat. Hij is een denker, een maker, een bouwer. Hij is iemand met een bewezen historie in het creëren en transformeren van innovatieve concepten, boeiende inhoud en inspirerende merken.

Unlock Your Business!
Host

Niels Houtepen

Als dagvoorzitter/presentator en tijdens zijn live act zet Niels Houtepen eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen, aan het denken te zetten en met elkaar te verbinden.

Unlock Your Business!
Host

Robert de Vries

Robert de Vries is een van de meest besproken sprekers op het gebied van ondernemerschap, het snel behalen van doelen en het overwinnen van angsten die groei in de weg staan. Door zijn cabaretachtergrond kenmerken zijn presentaties zich door snelheid, toegankelijkheid en een hoge mate van entertainment. In de afgelopen 15 jaar heeft hij meer dan 1500 optredens gegeven voor ruim 200.000 mensen.

Laatste video’s en artikelen