Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Ron Simpson

1 op 1,5 inspiratiesessie Ron Simpson

Tickets vanaf

€ 295

Dinsdag 26 mei 2020, 10:00 - 11:00

Tobacco Theater Amsterdam, Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam

Tickets bestellen Uitverkocht
Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Ron Simpson Uitverkocht

De live inspiratiemarkt ligt stil. Terwijl iedereen in deze tijden des temeer behoefte heeft aan inspiratie. Webinars en live events zijn leuk, maar laten wij eerlijk zijn, dat inspireert weinig. Daarom hebben de sprekers en inspiratoren van Sprekersbureau Quality Bookings de 1 op 1,5 inspiratiesessies ontwikkeld. Tijdens deze sessie krijg je de unieke kans om met jouw inspiratieheld 1 op 1 te brainstormen over jouw carrière of bedrijf. De sessies vinden plaats op een vaste locatie in Nederland. Uiteraard altijd op 1,5 meter afstand!

Tijdsduur: 60 minuten

Ticketprijs: 295 euro excl. btw

1 op 1,5 inspiratiesessie Ron Simpson
1 op 1,5 inspiratiesessie Ron Simpson
1 op 1,5 sessie

Ron Simpson

Creatief ondernemer, Ron Simpson [36] ontdekte zijn levens filosofie op zeer jonge leeftijd en keek sindsdien nooit meer achteruit. Vanaf zijn achttiende creëert hij al award winning internationale campagnes en concepten voor de grootste merken op aarde en heeft hij een reeks aan creatieve marketing, branding en entertainment bedrijven opgericht en verkocht.

Zijn laatste avontuur beleeft hij samen met vriend en compagnon Julien Zaal. The Avocado Show is ‘s werelds eerste avocado restaurant franchise en lifestyle merk, dat de coolste avocado items op aarde cureert en creëert. De aankondiging van het concept ging viral als een celebrity sextape, met meer dan 200 miljoen views en 200 duizend fans op social media. Inmiddels vind je The Avocado Show in allerlei toffe hoofdsteden door Europa, hebben ze een bestseller kookboek, een eigen lijn aan merchandise en zelfs hun eigen avocado fries.

Hij staat bekend om zijn sterke en simpele concepten die zichzelf uitleggen en creëert het liefst ervaringen en producten die je aan al je vrienden wilt laten zien. Zijn originele en eigenzinnige visie op marketing & branding in combinatie met zijn ongeëvenaarde begrip en inleving van verschillende doelgroepen maakten hem al gauw de go-to-guy voor grote internationale merken als Nike, Red Bull, Porsche en SONY.

Hij is vlijmscherp, gevat, gedreven, direct en deelt zonder enige moeite al zijn kennis en industry secrets on stage met de entertainment value van een Ted X stand up show. Een storyteller die je absoluut niet wilt missen.

Thema die je kan bespreken met Ron:
-Storytelling
-Branding
-Marketing
-Concepting
-Communicatie
-Food
-Horeca
-Hospitality

Laatste video’s en artikelen