Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Charlotte Labee

1 op 1,5 inspiratiesessie Charlotte Labee

Tickets vanaf

€ 295

Woensdag 27 mei 2020, 10:00 - 11:00

Tobacco Theater Amsterdam, Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam

Tickets bestellen Uitverkocht
Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Charlotte Labee Uitverkocht

De live inspiratiemarkt ligt stil. Terwijl iedereen in deze tijden des temeer behoefte heeft aan inspiratie. Webinars en live events zijn leuk, maar laten wij eerlijk zijn, dat inspireert weinig. Daarom hebben de sprekers en inspiratoren van Sprekersbureau Quality Bookings de 1 op 1,5 inspiratiesessies ontwikkeld. Tijdens deze sessie krijg je de unieke kans om met jouw inspiratieheld 1 op 1 te brainstormen over jouw carrière of bedrijf. De sessies vinden plaats op een vaste locatie in Nederland. Uiteraard altijd op 1,5 meter afstand!

Tijdsduur: 60 minuten

Ticketprijs: 295 euro excl. btw

1 op 1,5 inspiratiesessie Charlotte Labee
1 op 1,5 inspiratiesessie Charlotte Labee
1 op 1,5 sessie

Charlotte Labee

De moderne westerse levensstijl voorziet te weinig in elementaire psychologische behoeften en leidt hierdoor tot een disbalans in het brein. Haar effectieve oplossing voor dit veelvoorkomende probleem deelt Charlotte Labee over de hele wereld met organisaties die haar boeken voor een lezing.

Biografie van Charlotte Labee

Charlotte wordt geboren op 13 januari 1986 en start al op jonge leeftijd een carrière als model. In 2008 wordt ze verkozen tot Miss Universe Nederland en daarnaast presenteert ze diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Alles lijkt haar voor de wind te gaan: ze trouwt, krijgt een zoon en start een kledingbedrijf dat in eerste instantie erg succesvol is.

Maar naast alle voorspoed volgt ook tegenslag. De inmiddels razend drukke onderneemster draait standaard 80-urige werkweken en dat laat op fysiek, emotioneel en mentaal niveau zijn sporen na. Charlotte krijgt baarmoederhalskanker, maar geeft zichzelf nauwelijks de tijd om goed te herstellen. Toch overwint ze de ziekte en wordt ze zwanger van zoontje Sky.

Na de geboorte volgt nog meer tegenspoed. Haar huis brandt af en tot overmaat van ramp gaat de kledinglijn failliet. Na deze roerige periode en neerwaartse spiraal in zowel de werk- als privésfeer volgt de onvermijdelijke burn-out. Serieuze verlammingsverschijnselen en andere medische klachten dwingen de normaal zo energieke onderneemster om het roer in haar leven drastisch om te gooien.

Thema die je kan bespreken met Charlotte:

- Wat doet stress voor je hersens?
- Brain Balance in onzekere tijden
- Burn-out / hoge werkdruk
- Brain Food

Laatste video’s en artikelen