Duncan Stutterheim bij Business On Stage
Blog

Duncan Stutterheim bij Business On Stage

Theaterbureau.nl, sprekersbureau Quality Bookings en het DeLaMar Theater slaan de handen ineen en komen met de co-productie Business on Stage. Geïnteresseerden kunnen hierbij vragen stellen aan doorgewinterde ondernemers zoals Duncan Stutterheim (van entertainment- en mediabedrijf ID&T) en Bas van der Veldt, de bestuursvoorzitter van AFAS. Dit meldt Quality Bookings.

De reeks Business on Stage is bedoeld om mensen die een eigen bedrijf willen beginnen, of hun bestaande onderneming naar een hoger niveau willen tillen, te inspireren. Op vier momenten dit jaar zullen in het DeLaMar Theater in Amsterdam verschillende topondernemers op het podium staan. Zij zullen vertellen over hun hoogte- en dieptepunten, en antwoord geven op vragen uit het publiek.
Duncan Stutterheim van ID&T, het bedrijf achter internationale dance-evenementen als Sensation en Mysteryland, bijt op 14 maart het spits af. Daarna volgt Bas van der Veldt van softwarebedrijf AFAS (5 juni), ‘V&D-man’ Roland Kahn (20 september) en Olcay Gulsen van het failliet verklaarde modemerk Supertrash (9 december).
Alle Business on Stage-avonden staan onder leiding van Niels Houtepen, die bekend is van het inspiratie-evenement Inspiration 360. Meer informatie over de voorstellingen annex live talkshows is te vinden op Theaterbureau.nl en de website van het DeLaMar Theater. Via laatstgenoemde zijn ook tickets te bestellen.
Bekijk alle artikelen

Laatste video’s en artikelen