Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Richard van Kray

1 op 1,5 inspiratiesessie Richard van Kray

Tickets vanaf

€ 295

Woensdag 27 mei 2020, 13:00 - 14:00

Tobacco Theater Amsterdam, Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam

Tickets bestellen Uitverkocht
Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Richard van Kray Uitverkocht

De live inspiratiemarkt ligt stil. Terwijl iedereen in deze tijden des temeer behoefte heeft aan inspiratie. Webinars en live events zijn leuk, maar laten wij eerlijk zijn, dat inspireert weinig. Daarom hebben de sprekers en inspiratoren van Sprekersbureau Quality Bookings de 1 op 1,5 inspiratiesessies ontwikkeld. Tijdens deze sessie krijg je de unieke kans om met jouw inspiratieheld 1 op 1 te brainstormen over jouw carrière of bedrijf. De sessies vinden plaats op een vaste locatie in Nederland. Uiteraard altijd op 1,5 meter afstand!

Tijdsduur: 60 minuten

Ticketprijs: 295 euro excl. btw

1 op 1,5 inspiratiesessie Richard van Kray
1 op 1,5 inspiratiesessie Richard van Kray
1 op 1,5 sessie

Richard van Kray

Hij was buitengewoon succesvol als verkoper van spaarpolissen en sales trainer in de financiële sector. Dat hij inmiddels even succesvol is als spreker en presentator, is te danken aan het feit dat Richard van Kray in 2004 het roer drastisch omgooide. In dat jaar legde hij de basis voor Sales vanuit je Hart, de naam van zijn huidige onderneming én de titel van één van de best verkochte boeken over sales en management van de laatste jaren.

Trainer, ondernemer, spreker en presentator

Inmiddels heeft Van Kray zijn eigen sprekers- en trainingsbureau, Sales vanuit je Hart, genaamd. Voor Richard en zijn team staan niet langer het applaus en het geld centraal, maar de passie, de ambitie en het plezier. Als spreker is Richard van Kray dan ook niet alleen interessant voor sales gedreven organisaties. Ook voor publiek dat weinig of niets met commercie heeft uit te staan, is hij een inspiratiebron.

De visie en nieuwe activiteiten van deze spreker die u via ons kunt inhuren, vormden de basis voor één van de beste management boeken van de laatste jaren: Sales vanuit je Hart. Hierin vertelt de ondernemer, spreker en presentator hoe je écht van betekenis kunt zijn, voor je klanten en voor jezelf. Belangrijkste boodschap: meerwaarde ontstaat alleen als je dicht bij jezelf blijft en vanuit vertrouwen werkt aan duurzame relaties.

Thema die je kan bespreken met Richard:

-Hoe blijf ik van betekenis voor mijn klant in een veranderende wereld?
-Hoe je nog steeds sales kan maken in dit tijdperk.
-De noodzaak om intelligent ongehoorzaam te zijn, juist nu.
-Authentiek kunnen blijven onder de druk van geen omzet.
-Hoe vind ik balans in offline en online klantcontact?
-Het geheim van het Lymbisch brein. Invloed leren uitoefenen op beslissingen.

Laatste video’s en artikelen