Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Niels Houtepen

1 op 1,5 inspiratiesessie Niels Houtepen

Tickets vanaf

€ 295

Dinsdag 26 mei 2020, 10:00 - 11:00

Tobacco Theater Amsterdam, Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam

Tickets bestellen
Business On Stage

1 op 1,5 inspiratiesessie Niels Houtepen

De live inspiratiemarkt ligt stil. Terwijl iedereen in deze tijden des temeer behoefte heeft aan inspiratie. Webinars en live events zijn leuk, maar laten wij eerlijk zijn, dat inspireert weinig. Daarom hebben de sprekers en inspiratoren van Sprekersbureau Quality Bookings de 1 op 1,5 inspiratiesessies ontwikkeld. Tijdens deze sessie krijg je de unieke kans om met jouw inspiratieheld 1 op 1 te brainstormen over jouw carrière of bedrijf. De sessies vinden plaats op een vaste locatie in Nederland. Uiteraard altijd op 1,5 meter afstand!

Tijdsduur: 60 minuten

Ticketprijs: 295 euro excl. btw

1 op 1,5 inspiratiesessie Niels Houtepen
1 op 1,5 inspiratiesessie Niels Houtepen
1 op 1,5 sessie

Niels Houtepen

Als prijswinnend magician en corporate illusionist heeft Niels zich verdiept neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing. Door dit te combineren met zijn ervaring in theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld. Dit concept is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar is het best te omschrijven als… verwondering.

Thema die je kan bespreken met Niels:

1:
Hoe maak je een creatief idee commercieel relevant? Out of the box denken op het snijvlak van creatie en commercie
Als producent verantwoordelijkheid geweest voor creatieve ontwikkeling van events en tv formats branded content en binnen diverse organisaties binnen media en entertainment en kan ik ander professional helpen in dit proces.

2:
Zichtbaarheid. Wat gebeurt er wanneer je zichtbaar bent voor een groep, een vergadering voor zitten, spreken in het openbaar of het geven van die ultieme pitch of een inhoudelijk interview. Als afgestuurd presentatie coach en als professional spreker kan ik je helpen uit de schaduw in het licht te stappen op een natuurlijke manier die bij je past en vanzelfsprekend is.

3:
Verwondering
Als illusionist heb ik in mijn corporate shows altijd hetzelfde nagestreefd als binnen mijn rol binnen diverse creatieve bedrijven. Het creëren van verwondering. Dit kan binnen iedere organisatie en is relevant voor ieder product of doelgroep.

Laatste video’s en artikelen