Interview 6 maart 2014: opening Stadsboerderij Osdorp

Interview met de buurttelevisie. Waar staan we, wat zijn de plannen, over stadslandbouw en andere voedselinitiatieven en de samenwerking met buurt en stadsdeel.

http://www.youtube.com/watch?v=NAU-KyXmCnE

 

BOS blog

 • foto van Afval Energie Centrale Westpoort

  Afval Energie Centrale Westpoort 18 02 2013

  Toch eens goed om naar je eigen afval te kijken. In de grijper de lading van een volledige vrachtwagen. Je staart in een indrukwekkende afgrond. Een goed verhaal als het gaat om het hergebruik van ons afval. 

  lees meer »

 • foto van Feestelijke start moestuincursus

  Feestelijke start moestuincursus 14 02 2013

  Moestuincursus feestelijk gestart
  De moestuincursus van Platform eetbaar Amsterdam zijn we feestelijk gestart met gezamenlijk diner met beide cursusgroepen. Met dank aan Ymere voor het gebruiken van het Tugelahuis. Gelegen naast de Tugelahuistuin die dit voorjaar in gebruik genomen gaat worden.  Thema van de maaltijd was The Hungry Gap.

  lees meer »

 • foto van Burgers nemen het heft in eigen hand

  Burgers nemen het heft in eigen hand 03 02 2013

  Wiek wees me op deze aflevering van Tegenlicht. Met het vallen van SNS Reaal weer extra actueel. Plaats het ongenoegen van mensen in een breder perspectief.  En die beweging van al die burgers die zelf aan de slag gaan. Met voedsel, energie en uitruil van diensten.  Bovenal word je er vrolijk van en krijg je zin om mee te doen.

  http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2012-2013/gat-in-de-markt.html

 • foto van Cursus moestuinieren

  Cursus moestuinieren 19 01 2013

  Moestuincursus voor de Amsterdammer
  8 februari start de moestuincursus voor beginners en mensen die er net aan hebben geroken, maar nog wel ondersteuning kunnen gebruiken. De unieke cursus wordt gegeven door ervaren Amsterdamse stadstuinders. 295 euro voor 8 modules met topdocenten op speciale moestuinlocaties in de stad, da's geen geld.

  Meer info op eetbaaramsterdam@hotmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13