lentefeest in Amsterdam - West

Voorjaar 2012 organiseert Business on Stage in opdracht van stadsdeel Nieuw-West een lentefeest in de Tuinen van West. Het wordt een feestelijk en leerzaam evenement voor kinderen, ouders en leerkrachten.

foto lentefeest in Amsterdam - West

We richten ons op kinderen van de basisscholen, hun ouders en leerkrachten uit Amsterdam Nieuw West. Een belangrijke focus is het ontdekken en ervaren van de enorme (verborgen) rijkdom uit de omgeving van de tuinen van West, zo dichtbij huis, buurt en school. Het evenement is een voorproefje van wat er in de toekomst allemaal in dit gebied mogelijk is en dient als opstap voor verdere planontwikkeling.

http://youtu.be/rOJJ6QuExps

BOS blog

 • Interview 6 maart 2014: opening Stadsboerderij Osdorp 22 03 2014

  Interview met de buurttelevisie. Waar staan we, wat zijn de plannen, over stadslandbouw en andere voedselinitiatieven en de samenwerking met buurt en stadsdeel.

  http://www.youtube.com/watch?v=NAU-KyXmCnE

   

 • foto van Stal en schuur in de steigers

  Stal en schuur in de steigers 16 03 2014

  In rap tempo worden schuur en stal opgetrokken. Er wordt hard gewerkt en we hebben het weer over het algemeen mee. Er ligt schone teelaarde. Eind maart worden de percelen uitgezet. Als alles mee werkt wordt er half april gezaaid en geplant.

 • foto van aanleg hoofdpad

  aanleg hoofdpad 08 02 2014

  Hoofdpad en egalisatiewerkzaamheden. Het weer zit mee. Vorig jaar hadden we weer een tweede week vorst acher de rug. Zit er dit jaar lijkt het niet in. Vind ik vorig het eerst niet erg. Doel is immers in april de grond in met de tuinders. 

 • foto van Stadsboerderij Osdorp eerste werkzaamheden

  Stadsboerderij Osdorp eerste werkzaamheden 30 01 2014

  Ondergronds is het werk begonnen. De geulen worden gegraven, kabels en leidingen gelegd, het terrein geegaliseerd. Over enkele weken zien we de schuur en de stal verrijzen. Zodat we in april in de moestuin kunnen starten!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13